Dropdown Menu

вівторок, 21 червня 2022 р.

Бен Ааранович. Місяць над Сохо. Відгук

Бен Ааранович. Місяць над Сохо. Відгук

Пройшло три роки, відколи я прочитав першу частину циклу. Щось забулось, щось миттєво згадалось, але одне залишилось незмінним: стиль, форма, зміст – усе мені до смаку.
Молодий констебль Пітер Ґрант є учнем Томаса Найтінґейла – єдиного офіційного чарівника Лондона, що робить його також головою поліційного відділу, який займається магічними злочинами у столиці. Пітер вже вміє формувати вогняні кулі, але дещо гірше йому вдається скеровувати їх у потрібному напрямі і детонувати. Також він маленькими кроками просувається в теорії магії і знанні магічного світу.
Чергова справа змушує їх мати справу з так званими джазовими вампірами: хтось націлився саме на джазових виконавців і ті раптово помирають один за одним. Дещо згодом сюди вплітаються шанувальники фурі-двіжу, і якщо попередні події вас не тривожать, то тепер саме час поставити на обкладинку цієї книжки позначку 18+.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Бен Ааранович. Річки Лондона: В центрі міста хтось обезголовив чоловіка. Констебль Пітер Ґрант зустрічає свідка, який стверджує, що бачив, як був скоєний злочин, але, на жаль, він не зможе дати офіційне свідчення. Справа в тому, що він привид.
Ніл Стівенсон і Ніколь Ґалланд. Злет і падіння ДОДО: Хтось намагається воскресити магію, тому новостворений ДОДО (Департамент особливих діахронічних операцій) США працює над створенням середовища, в якому вона можлива, щоб випередити суперників.
Джонатан Л. Говард. Картер і Лавкрафт: Коли-небудь здавалося, ніби ви не в своєму часі або взагалі не в своєму світі? Може, це тому, що в 20-их роках минулого століття Г. Ф. Лавкрафт і Рендольф Картер перевернули світ догори дриґом.

Немає коментарів:

Дописати коментар