Dropdown Menu

субота, 25 червня 2022 р.

Бен Ааранович. Без сім’ї і без дому. Відгук

Бен Ааранович. Без сім’ї і без дому. Відгук

Назву «Broken Homes» можна перекласти буквально – «зруйновані доми». Саме доми, а не будинки, але часто ці поняття взаємозамінні, тому таке трактування назви відповідає подіям сюжету четвертої частини циклу. Цього разу тут багато про архітектуру, адже ниточки розслідування Пітера Ґранта ведуть до сумнозвісної багатоповерхівки на південному березі Лондона. Але також «Broken Homes» – в переносному значенні це «неповні сім’ї». В усякому разі продовжується переслідування безликого антагоніста, який, звісно ж, і винен у руйнуванні і будинків, і сімей.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Бен Ааранович. Річки Лондона: В центрі міста хтось обезголовив чоловіка. Констебль Пітер Ґрант зустрічає свідка, який стверджує, що бачив, як був скоєний злочин, але, на жаль, він не зможе дати офіційне свідчення. Справа в тому, що він привид.
Бен Ааранович. Місяць над Сохо: Пітер вже вміє формувати вогняні кулі, але поки що це пік його можливостей. Чергова справа змушує зайнятися так званими джазовими вампірами. Дещо згодом сюди вплітаються ще й шанувальники фурі-двіжу.
Бен Ааранович. Шепіт під землею: В тунелях лондонського метро вбили чоловіка. Пітер Ґрант вештається підземеллям і каналізацією в пошуках «шептунів», які напевно щось знають про злочин, бо той відбувся у них на районі.

Немає коментарів:

Дописати коментар