Dropdown Menu

вівторок, 21 червня 2022 р.

Бен Ааранович. Шепіт під землею. Відгук

Бен Ааранович. Шепіт під землею. Відгук

В тунелях лондонського метро вбили чоловіка. Пітер Ґрант вештається підземеллям і каналізацією в пошуках «шептунів» (я не міг назвати їх по-іншому), які напевно якось причетні до злочину. Або принаймні щось про нього знають, бо воно відбулося у них на районі. Чи щось таке, треба вмикати детектива.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Бен Ааранович. Річки Лондона: В центрі міста хтось обезголовив чоловіка. Констебль Пітер Ґрант зустрічає свідка, який стверджує, що бачив, як був скоєний злочин, але, на жаль, він не зможе дати офіційне свідчення. Справа в тому, що він привид.
Бен Ааранович. Місяць над Сохо: Пітер вже вміє формувати вогняні кулі, але поки що це пік його можливостей. Чергова справа змушує зайнятися так званими джазовими вампірами. Дещо згодом сюди вплітаються ще й шанувальники фурі-двіжу.
Джонатан Л. Говард. Картер і Лавкрафт: Коли-небудь здавалося, ніби ви не в своєму часі або взагалі не в своєму світі? Може, це тому, що в 20-их роках минулого століття Г. Ф. Лавкрафт і Рендольф Картер перевернули світ догори дриґом.

Немає коментарів:

Дописати коментар