Dropdown Menu

понеділок, 27 червня 2022 р.

Бен Ааранович. Літо наперстянок. Відгук

Бен Ааранович. Літо наперстянок. Відгук

Коли стає відомо про зникнення двох дівчат, Пітер Ґрант виїжджає у відрядження до села на Заході Англії, адже у справі вчуваються нотки надприродного. Там розповідають і про єдинорогів, і про відмінчат, але найбільше чомусь про НЛО. Здавалося б, усе це – сільські побрехеньки. Проте, як завжди, в них є частка правди.
Одна справа – читати про духів у центрі Лондона, зовсім інша – про те саме десь у глушині, в полях, коли події відбуваються уночі. Відчувається певний левел-ап у напруженості плюс наближення до фольклору і віддалення від мейнстриму додає шарму цій частині серії.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Бен Ааранович. Місяць над Сохо: Пітер вже вміє формувати вогняні кулі, але поки що це пік його можливостей. Чергова справа змушує зайнятися так званими джазовими вампірами. Дещо згодом сюди вплітаються ще й шанувальники фурі-двіжу.
Бен Ааранович. Шепіт під землею: В тунелях лондонського метро вбили чоловіка. Пітер Ґрант вештається підземеллям і каналізацією в пошуках «шептунів», які напевно щось знають про злочин, бо той відбувся у них на районі.
Бен Ааранович. Без сім’ї і без дому: Продовжується переслідування безликого антагоніста. Цього разу тут багато про архітектуру, адже ниточки розслідування Пітера Ґранта ведуть до сумнозвісної багатоповерхівки на південному березі Лондона.

Немає коментарів:

Дописати коментар