Dropdown Menu

четвер, 6 грудня 2018 р.

Орсон Скотт Кард. Війна подарунків. Відгук

Орсон Скотт Кард. Війна подарунків. Відгук

Події цієї розповіді розгортаються паралельно з романом «Гра Ендера». На навчання в Бойову школу забирають Зека Морґана. Зек виріс у надмірно релігійній родини і відмовляється брати участь навіть у навчальних битвах, оскільки насилля суперечить його переконанням. Йому, як й іншим учням, заборонено проводити будь-які релігійні обряди, але він згоден терпіти, поки не помічає одне, здавалося б, невинне святкове привітання серед хлопців.

«Бойова школа! Це просто дитячі забавки, але вони були створені дорослими, щоб маніпулювати дітьми»

«Вони що, не розуміли, що саме насилля людства змусило Бога направити жучар, які напали на Землю?»

10 уявний ідеал
9 найкраща книга в моєму житті?
8 почесне місце на полиці
7 обов’язково до прочитання
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою

Схожі дописи:
Орсон Скотт Кард. Гра Ендера: Людству двічі вдається перемогти інопланетну расу жучар. Міжнародний космічний флот готує армію, яка назавжди покінчить із загарбниками. Можливо, один з учнів – Ендер Віґґін – є останньою надією людства.
Орсон Скотт Кард. Перші зустрічі у всесвіті Ендера: Це збірка коротких оповідань, до якої входять чотири розповіді – «Польський хлопчик», «Бич для викладачки», «Гра Ендера» і «Радник з інвестицій».
Айзек Азімов. Сталеві печери: Слідчий з Нью-Йорка майбутнього Елайджа «Лайдж» Бейлі призначений розслідувати вбивство доктора Сартона – позаземця, який популяризував на Землі збільшення чисельності роботів і їхнього ширшого використання.

Немає коментарів:

Дописати коментар