Dropdown Menu

четвер, 4 серпня 2022 р.

Бен Ааранович. У нас на озброєнні. Відгук

Бен Ааранович. У нас на озброєнні. Відгук

Чоловіка, який шукав магічний перстень (очевидно, що магічний: по-перше, інакше на місце злочину не кликали б Пітера Ґранта; по-друге, якщо він має чудернацьку форму і невідомі символи, тут до ворожки не ходи) протнув спис, випущений з руки янголиці смерті. Принаймні вона мала крила і німб над головою, а далі Карл Лінней вже якось розбереться. Всі дороги ведуть до біблійного гуртка, який тридцять років тому віднайшов сім перснів і пішов у світ творити дива.
Дев’ята книга і Пітер вже настільки загруз у магії, що бракує відчуття новизни. Пам’ятаю, як він місяцями опановував своє перше заклинання, а тепер після однієї невдалої спроби готується висмоктати магію у суперника, який, здається, сильніший за нього і навіть Найтінґейла. Він готується стати батьком і просуватися по кар’єрній драбині. Де той зелений коп, через чиї очі ми вивчали незвіданий світ магії? Це очікуваний прогрес серії, але все одно болючий.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Бен Ааранович. Дерево шибеників: На гулянці, де одна з дівчат загинула від передозування, була присутня дочка річкової богині, яку тепер треба відмазати, а ще хтось із того ж гурту намагається продати на Ібеї поцуплену книгу Ньютона про магію.
Бен Ааранович. Сни під куполами: Якісь книги цієї серії більш цікаві, інші – менш. Тут не розслідують якийсь окремий злочин, тут просто полюють на головного антагоніста серії – Мартіна Чорлі. Магічна поліція Британії нарешті вирішила взяти його за зябра.
Бен Ааранович. Помилкове значення: Вкрадений у Мартіна Чорлі артефакт, можливо, вдалося продати на Ібеї. Пітер працює під прикриттям в ІТ-компанії, власник якої нібито пов’язаний з предметом. Водночас з’являється невідома раніше магічна організація.

Немає коментарів:

Дописати коментар