Dropdown Menu

понеділок, 15 серпня 2022 р.

Курт Елліс. Серед вовків. Відгук

Курт Елліс. Серед вовків. Відгук

Прочитано в рамках проекту Африка.
 
Автор: Курт Елліс (Kurt Ellis)
Країна походження: ПАР
Назва оригіналу: In the Midst of Wolves
Мова оригіналу: англійська
Рік видання: 2019
Рік перекладу: 2022
Перекладач: Наталя Тисовська
Видавництво: Нора-Друк
 
Південноафриканський детектив з місцевим колоритом.
Після кількох успішних років у ФБР Нік Крід з ганьбою повертається додому, до ПАР. Він застрелив підозрюваного, але не схоже, що це відбулося в рамках закону. Проте справу зам’яли і Кріда відпустили на всі чотири боки. Намагаючись повернути Кріда до нормального життя, старий друг Елі Грей запрошує його консультантом до новоствореного відділу слідчої психології. Їхня перша справа – вбивство молодої жінки, якій вочевидь ще заживо відрізали декілька частин тіла.
Нік Крід – стереотипний герой, який злетів з котушок. Успіх затуманив йому голову, а після вигнання він почав бухати і колотися. Це доктор Хаус з жетоном – найкращий фахівець і найбільший покидьок. Одні намагаються поставити його на ноги, він пручається. Інші намагаються його зруйнувати, і він їм нічим не перешкоджає. Кошмари минулого переслідують його вночі, а зранку йому доводиться ганятися за справжньою відьмою з її служками-демонами.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Вілбур Сміт. Пірати. Без права на порятунок: Кейлу Беннок захоплюють пірати, і її мати Гейзел зробить усе заради порятунку доньки. Вустами героїв автор пояснює, що не всі араби – покидьки, але Гектор Крос, якого вона наймає, готовий обезлюднити весь Пунтленд.
Чіґозі Обіома. Рибалки: Навіженець-пророк передрікає старшому брату загибель від одного зі своїх молодших. Розбрат і недовіра, сумніви і рішучість, нервові зриви, намагання втекти від минулого. Все через забобон, який вони самі втілюють у життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар