Dropdown Menu

четвер, 21 липня 2022 р.

Бен Ааранович. Помилкове значення. Відгук

Бен Ааранович. Помилкове значення. Відгук

Все змінюється. Головного антагоніста більше немає, Фоллі йде на реконструкцію, Пітер Ґрант готується стати батьком. Відбувається неспішний перезапуск серії. Спливають нові подробиці про вкрадений у Мартіна Чорлі артефакт, який, можливо, вдалося продати на Ібеї. Пітер працює під прикриттям в ІТ-компанії, власник якої нібито пов’язаний з предметом. Водночас за артефактом полює невідома раніше магічна організація.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Бен Ааранович. Літо наперстянок: Пітер Ґрант виїжджає у відрядження до села на Заході Англії. Там розповідають і про єдинорогів, і про відмінчат, але найбільше чомусь про НЛО. Здавалося б, усе це – сільські побрехеньки. Проте, як завжди, в них є частка правди.
Бен Ааранович. Дерево шибеників: На гулянці, де одна з дівчат загинула від передозування, була присутня дочка річкової богині, яку тепер треба відмазати, а ще хтось із того ж гурту намагається продати на Ібеї поцуплену книгу Ньютона про магію.
Бен Ааранович. Сни під куполами: Якісь книги цієї серії більш цікаві, інші – менш. Тут не розслідують якийсь окремий злочин, тут просто полюють на головного антагоніста серії – Мартіна Чорлі. Магічна поліція Британії нарешті вирішила взяти його за зябра.

Немає коментарів:

Дописати коментар