Dropdown Menu

середа, 6 липня 2022 р.

Бен Ааранович. Дерево шибеників. Відгук

Бен Ааранович. Дерево шибеників. Відгук

Гурт золотої молоді ввірвався до елітного ЖК, щоб потусити, і одна з дівчат загинула від передозування МДМА. На гулянці була присутня дочка однієї з річкових богинь, які є одними з наймогутніших створінь Лондона, тому логічно, що мати намагається якось зам’яти цю справу з найменшою шкодою. А тут ще виявляється, що хтось із гурту намагається продати на Ібеї поцуплену книгу Ньютона про магію.
Єдина інша магічна Британії, про яку я читав – це світ Гаррі Поттера, тому порівняю саме з ним. Напруга у серії виходить на зовсім інший рівень, коли антагоніст (Волдеморт) бере активну участь у сюжеті, а не відсиджується невідомо де, посилаючи своїх посіпак або залишаючи пастки. Так і в шостій частині про Пітера Ґранта головний злодій своєю безпосередньою присутністю піднімає інтерес до написаного.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Бен Ааранович. Шепіт під землею: В тунелях лондонського метро вбили чоловіка. Пітер Ґрант вештається підземеллям і каналізацією в пошуках «шептунів», які напевно щось знають про злочин, бо той відбувся у них на районі.
Бен Ааранович. Без сім’ї і без дому: Продовжується переслідування безликого антагоніста. Цього разу тут багато про архітектуру, адже ниточки розслідування Пітера Ґранта ведуть до сумнозвісної багатоповерхівки на південному березі Лондона.
Бен Ааранович. Літо наперстянок: Пітер Ґрант виїжджає у відрядження до села на Заході Англії. Там розповідають і про єдинорогів, і про відмінчат, але найбільше чомусь про НЛО. Здавалося б, усе це – сільські побрехеньки. Проте, як завжди, в них є частка правди.

Немає коментарів:

Дописати коментар