Dropdown Menu

понеділок, 5 червня 2023 р.

Джеймс С. А. Корі. На згарищі Сіболи. Відгук

Джеймс С. А. Корі. На згарищі Сіболи. Відгук

Не уявляю, як авторам вдається знаходити в своїй уяві дедалі огидніших персонажів. Вже після того, як перші поселенці самовільно висадилися на поверхню Ілуса, на цю ж планету заявила свої права оонівська (тобто земна) корпорація під назвою КЕХ. Напруга між сторонами зависока, проте можна було б, мабуть, все якось владнати, якби корпоративною службою безпеки не керував пришелепкуватий чоловік, який готовий утопити світ у крові, аби тільки піднести його потім на блюдечку своїм працедавцям. Ну, а Джеймса Голдена, сумнозвісного «миротворця» посилають налагоджувати стосунки між ілусянами і кехівцями. Це значить, що він, як завжди, ще більше роздмухає бурю в склянці води.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Джеймс С. А. Корі. І прокинеться Левіафан: В неозначеному майбутньому люди колонізували Марс, деякі супутники і астероїди, освоюють Венеру. Проте ніколи не пізно довести, наскільки ненадійним є наше панування.
Джеймс С. А. Корі. Війна Калібана: Поява однієї-єдиної потвори, зараженої протомолекулою, розхитує стабільність у системі. Війна ніби й нависає десь за обрієм, але до чогось серйозного призводить тільки раз по раз.
Джеймс С. А. Корі. Брама Абаддона: Протомолекула створила Кільце, і всі полізли подивитися, що воно таке. Жалюгідні людці, як завжди, взялися за своє – треба ж почубитися на порозі смерті.

Немає коментарів:

Дописати коментар