Dropdown Menu

четвер, 25 травня 2023 р.

Ольга Кобилянська. Valse mélancolique. Відгук

Ольга Кобилянська. Valse mélancolique. Відгук

Марта і Ганна знімають квартиру на двох. Марта вчителює, а Ганна малює. Коли їм підвищують орендну плату, доводиться шукати співмешканку, і Ганні важливо, щоб вона була такої ж артистичної натури, що й вона. Їхня нова знайома, музикантка Софія, має трагічне і таємниче минуле. Ця новела – про сестринство і співпереживання, сподівання і прагнення до самоствердження.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Рорі Павер. Дикі дівчата: Школу для дівчат зачинили на карантин через дивну хворобу: хтось позбувається ока, у когось кам’яніє рука або випирає другий хребет. Фінал здається безжальним, бо приготований для найвитривалішої трійці.
Чимаманда Нґозі Адічі. Люба Іджеавеле, або Феміністичний маніфест у п’ятнадцятьох пропозиціях: Чому досі існують упередження і стереотипи, і чому хтось вважає їх нормальним? І чому жінки досі змушені доводити протилежне?
Феміністки не носять рожевого та інші вигадки: Есеї про те, що значить фемінізм для цих жінок. Здається, вони висловлюють звичайні людські потреби, тож я вкотре дивуюся, чому багато хто вбачає в цьому щось радикальне.

Немає коментарів:

Дописати коментар