Dropdown Menu

неділя, 21 квітня 2019 р.

Сергій Бут. Аляска. Відгук

Сергій Бут. Аляска. Відгук

Весь світ – божевільня, а люди в ньому – психи. Найбільш відморожені з них, за іронією долі, потрапляють на «Аляску».
Рятувальника Антона прямо в гідрокостюмі доставляють з церкви, де він шукав порятунку від привида, до психіатричної клініки у відділення для найважчих випадків. Там він має намір вилікуватися від нападів галюцинацій, але стикається з каральними методами вітчизняної медицини.
З сучукрлітом я не знайомий взагалі, тому був введений в оману анотацією, вирішивши, що це фантастичний роман з елементами потойбічного. На моє розчарування, це виявився гібрид «Над зозулиним гніздом» і «Скубі-Ду» за ідеєю, але за втіленням – прочитати і забути. Кількаразове нагадування про відзнаку «Коронації слова» не рятують.

10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою

Читайте також:
Стівен Кінг. Рита Гейворт і втеча з Шоушенку: 28 років Енді приховував від усіх те, як сильно він хоче знову опинитися на волі, намагаючись за ґратами залишитися таким же, яким був по іншу сторону, і без надії сподівається.
Стівен Кінг. Зелена миля: Джон Коффі виступає в ролі Месії, страждаючи за тих, хто його оточує, забираючи у них їхній біль. І, як і дві тисячі років тому, він належно оцінений невеличкою групою і зневажається всіма іншими.
Денієл Кіз. Множинна особистість Біллі Мілліґана: 26-річного Біллі Мілліґана підозрюють у серії викрадень, пограбувань і зґвалтувань, але під час затримання він поводиться, наче зляканий хлопчик, який не розуміє, що відбувається.

Немає коментарів:

Дописати коментар