Dropdown Menu

понеділок, 6 лютого 2023 р.

Джаспер Форд. Криниця втрачених сюжетів. Відгук

Джаспер Форд. Криниця втрачених сюжетів. Відгук

Чоловіка П’ятниці Наступної досі не існує. За нею женеться всесильна корпорація, яка бажає дізнатися секрет мандрівок всередину літератури. А всередину її мозку проникла сестра колись одного з найневловиміших злочинців світу. А ще П’ятниця вагітна. У пошуках тимчасового спокою вона оселяється на сторінках недописаного роману. Там вона рік буде заміщати персонажку, яка відправилася на курси підвищення кваліфікації. Водночас П’ятниця стає агентом юрисфікції – аналогу поліції в книжковому світі. Адже і тут вистачає злочинців.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Джаспер Форд. Справа Джейн Ейр: Ахерон Аїд, третій найнебезпечніший злочинець у світі, викрадає рукопис одного з творів Чарлза Діккенса. Тепер він зазіхає на «Джейн Ейр». Його мусить спинити П’ятниця Наступна, яка займається літературними злочинами.
Джаспер Форд. З головою в хорошій книзі: Чоловіка П’ятниці стирають – тепер він офіційно не існує. Їй дають вибір: його поновлять у цьому світі, якщо вона навчиться неможливому – потрапляти на сторінки книг.
Чайна М’євіль. Останні дні Нового Парижа: Під час Другої світової в Парижі вибухнула «бомба сюрреалізму»: картини ожили. А німці укладають угоду з Пеклом, яке відряджає на поверхню свої створіння.

Немає коментарів:

Дописати коментар