Dropdown Menu

субота, 7 листопада 2020 р.

Сільвен Нювел. Розбуджені боги. Відгук

Сільвен Нювел. Розбуджені боги. Відгук

Щось змінилося на краще. Чи багато? Ні. Всі недоліки першої книги перекочували у другу. Але тут більше хаосу, паніки. Почуттям героїв все ще приділяється чимало уваги, але вже відчувається зміна акцентів, холодок по спині, що десь там є дещо могутніше, ніж вся зброя людства.
Однак я помітив ще один незначний мінус. В першій книзі Нювел відправив на смітник двох персонажів, а потім повернув їх з небуття. В другій книзі він робить те ж саме з тими ж персонажами. Боюся припустити, що з ними буде в третій.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Сільвен Нювел. Сплячі гіганти: По Землі розкидані частини велетенського робота, вік якого становить кілька тисяч років. Або нам на планеті передувала високорозвинена цивілізація, або ми нарешті знайшли доказ існування позаземного життя.
Ніл Стівенсон і Ніколь Ґалланд. Злет і падіння ДОДО: Хтось намагається воскресити магію, тому новостворений ДОДО (Департамент особливих діахронічних операцій) США працює над створенням середовища, в якому вона можлива, щоб випередити суперників.
Бен Ааранович. Річки Лондона: В центрі міста хтось обезголовив чоловіка. Констебль Пітер Ґрант зустрічає свідка, який стверджує, що бачив, як був скоєний злочин, але, на жаль, він не зможе дати офіційне свідчення. Справа в тому, що він привид.

Немає коментарів:

Дописати коментар