Dropdown Menu

понеділок, 12 жовтня 2020 р.

Джордж Мартін. Битва королів. Відгук

Джордж Мартін. Битва королів. Відгук

В першій книзі я звертав увагу на те, що всіх героїв обмежує їхнє соціальне становище і обов’язки, виконання яких від них очікують. Якщо шукати якусь схожу неочевидну ідею в другій книзі, то, мабуть, варто написати про те, що тут немає щасливих персонажів. Ніхто не отримує того, на що розраховує. Будь-який успіх є короткочасним. Але це цілком природно, оскільки Мартін пише про війну у самому розпалі.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Джордж Мартін. Гра престолів: Жив-був собі намісник, який був змушений загнати себе в пастку, стати правою рукою короля, тому що йому не залишили іншого вибору. І це порушило баланс в усьому королівстві. І все, що робиш, розхитує ситуацію тільки сильніше.
Кен Фоллетт. Колона вогню: Кінґзбриджський собор досі стоїть на фоні, але події третьої книги серії розгортаються передусім далеко від нього. Ця історія про те, як впродовж півстоліття католики і протестанти борються за свою віру.
Шерон Кей Пенман. Осяйне сонце: Безумство Генріха VI з роду Ланкастерів, захоплення влади Едвардом IV і нетривале королювання Річарда III. Ти переконуєшся, наскільки хистким може бути мир, якщо його фундамент зведений на піску.

Немає коментарів:

Дописати коментар