Dropdown Menu

пʼятниця, 21 липня 2023 р.

Філіп Рів. Винагорода хижака. Відгук

Філіп Рів. Винагорода хижака. Відгук

Том і Гестер потрапляють на Анкоридж, юна правителька якого вирішила переселити місто в Америку. Подій дуже багато: тут є підводні грабіжники; новостворене войовниче крило Ліги Проти Руху; Сталкер(ка); хижаки з Архангела; подорож незвіданими краями. Кілька слізних моментів, але це тільки квіточки порівняно з тим, що ще буде.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Філіп Рів. Ілюстрований світ «Смертних машин»: Більша частина написаного тут лише доповнює те, що є в книгах. Також чимало розказано на теми, які в книгах ледь зачепили. Окраса путівника – це безумовно ілюстрації.
Філіп Рів. Нічні польоти: Три короткі історії-приквели про Анну Фенґ. Ріва, мабуть, задовбували, щоб він написав про неї передісторію, от і вийшло дуже коротко, розділене на три частини і не дотримано правила «показуй, а не розказуй».
Філіп Рів. Смертні машини: У постапокаліптичну добу комусь здалося розумним не транспортувати ресурси до міст, а транспортувати міста до ресурсів. Саме так міста поставили на колеса, і тепер вони ганяються одне за одним – виживає найсильніше.

Немає коментарів:

Дописати коментар