Dropdown Menu

середа, 29 березня 2023 р.

В. Е. Шваб. Темніший відтінок магії. Відгук

В. Е. Шваб. Темніший відтінок магії. Відгук

Існує чотири світи. Всі вони різні, але поєднує їх одне – усюди стоїть місто Лондон. Щоб розрізняти їх, їм дали такі назви: Сірий Лондон – у світі, де магія відсутня; Червоний Лондон – у світі, де до магії ставляться, як до рівної; Білий Лондон – у світі, де магія підневільна людям; Чорний Лондон – у світі, де люди підкорилися магії, і цей світ загинув. Тобто, вважають, що він загинув, адже інші світи від нього відгородилися, кинувши напризволяще. Проте Келл, який є винятковим чарівником навіть для Червоного Лондона, виявляє, що до його міста потрапив артефакт із Чорного. Келл відчуває, що знайдений камінь приховує справді темну магію, тому він мусить будь-що повернути його туди, де його створили.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Бен Ааранович. Річки Лондона: В центрі міста хтось обезголовив чоловіка. Констебль Пітер Ґрант зустрічає свідка, який стверджує, що бачив, як був скоєний злочин, але, на жаль, він не зможе дати офіційне свідчення. Справа в тому, що він привид.
Дж. К. Ролінґ. Гаррі Поттер і філософський камінь: Напишу про те, що найбільше мене здивувало із забутого. Наприклад, те, як Невіл поступово мужніє. Після неодноразових переглядів фільмів здається, що він якось надто раптово вирішив стати на шляху в друзів.
Ребекка Кван. Вавилон: Тут поєднано дві цікаві теми – переклад (а тут справді багато про теорію перекладу і філологічні цікавинки) і антиімперіалістичний дух. Про те, як студентів вчать творити магію завдяки тонкощам перекладу.

Немає коментарів:

Дописати коментар