Dropdown Menu

пʼятниця, 24 березня 2023 р.

Джаспер Форд. Жінка, яка часто помирала. Відгук

Джаспер Форд. Жінка, яка часто помирала. Відгук

Це мала бути «перехідна» книга, але наступна частина не виходить вже понад десять років. Оскільки Четвер вже має поважний вік, то вона травмувалася і не може мандрувати у книжковий світ. Через це роботу доводиться шукати у реальному, а приймають її тільки на посаду голови бібліотечної системи Свіндона. Саме ця книга містить розв’язку давніх двобоїв – проти Джека Ллайна і проти Аорніс Аїд.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Джаспер Форд. Справа Джейн Ейр: Ахерон Аїд, третій найнебезпечніший злочинець у світі, викрадає рукопис одного з творів Чарлза Діккенса. Тепер він зазіхає на «Джейн Ейр». Його мусить спинити Четвер Наступна, яка займається літературними злочинами.
Джаспер Форд. З головою в хорошій книзі: Чоловіка Четвер Наступної стирають – тепер він офіційно не існує. Їй дають вибір: його поновлять у цьому світі, якщо вона навчиться неможливому – потрапляти на сторінки книг.
Джаспер Форд. Криниця втрачених сюжетів: У пошуках тимчасового спокою Четвер Наступна оселяється на сторінках недописаного роману і водночас стає агентом юрисфікції – аналогу поліції в книжковому світі.

Немає коментарів:

Дописати коментар