Dropdown Menu

пʼятниця, 7 квітня 2023 р.

Джон Стейнбек. Про мишей і людей. Відгук

Джон Стейнбек. Про мишей і людей. Відгук

Під час Великої Депресії двоє друзів, Джордж і Ленні, подорожують Каліфорнією в пошуках роботи. Ленні – розумово неповноцінний силач, але Джордж достатньо кмітливий, щоб рятувати їх обох у ці непрості часи. Їхня мрія – купити ферму і розводити кролів. Проте є проблема: Ленні не знає власної сили, тому часто втрапляє в халепу, і парочка залишається без заробітку. На новому ранчо, де вони знаходять роботу, схоже, все знову піде шкереберть.
 
10 найкраща книга в моєму житті?
9 почесне місце на полиці
8 обов’язково до прочитання
7 варте уваги
6 краще за середнє
5 прийнятне чтиво
4 гірше за середнє
3 щось тут не склалося
2 неможливо читати
1 найгірша книга у світі
0 складно назвати це книгою
 
Читайте також:
Стівен Кінг. Зелена миля: Маючи інтелект аутиста і погану пам’ять, Джон Коффі не вміє зав’язувати шнурки і боїться темряви. Він не може згадати, звідки з’явився, проте, враховуючи його здібності до зцілення, можна сказати, що він звалився з небес.
Вінстон Грум. Форрест Гамп: Пригоди Форреста Гампа – це зайвий доказ того, яким абсурдним інколи може бути життя. Проте також це нагадування, що можливості чекають на нас за кожним поворотом, просто не слід одразу від них відмовлятися.
Елвін Брукс Вайт. Павутиння Шарлотти: Восьмирічна Ферн рятує новонароджене порося від смерті. Вона називає його Вілбур і піклується про нього. Коли він дізнається, що його годують на забій, павучиха Шарлотта, як справжня подруга, обіцяє врятувати його.

Немає коментарів:

Дописати коментар